Site Creator

Designtudatos tervezés

Az Elegant Design Zrt. azért rendelkezik designtudatos vezetéssel, mert a tulajdonosok és a vezetők részére a design, a marketing a mindennapi tevékenység szerves részét képezi. Ruházati termékeink gyártása során fontos szempont a szépség, a minőség és a kelendőség, amelyek meghatározóak a ruhák eladásában is.
A design szerintünk nemcsak a külső szépséget jelenti, hanem a belső egységet is. Cégünk munkatársai egymás munkáját segítve már csaknem 25 éve dolgoznak együtt és érnek el gazdasági sikereket az üzleti életben.
Cégünk különös gondot fordít az export piacra készülő ruházati termékek egyedi formatervezésére, az alapanyagok, illetve szövetek minőségi kiválasztására, a színkompozíció esztétikus összeállítására, a hozzávaló kellékek tudatos kiválasztására. A finom, diszkrét elegancia képviselői vagyunk.
Design tevékenységünk a prêt à porter, azaz a mindennapokban hordható jó minőségű ruhák gyártását irányozza elő annak érdekében, hogy az egyre növekvő vásárlói igényeket kielégíthessük. 
A belföldi és a külföldi piacokon jelenleg meglévő vásárlói elégedettségi mutatót szeretnénk fenntartani és tovább növelni.
80 főnek adunk munkát, amellett további, más magyar üzemeknek is állandó megrendelői vagyunk a kellékek területén.
Büszkék vagyunk eredményeinkre és tovább kívánjuk növelni árbevételünket, amelyet mellékletben ismertetünk.
 Azért tartjuk díjazásra érdemesnek szervezetünket, mert a design alkalmazása mindennapi tevékenységünk része valamennyi osztályunkon és részlegünkön. E nélkül gyárunk nem tudna eredményesen működni.