Mobirise

Cégünkről

Az egykori Május 1. Ruhagyár tevékenységének egy részét az Elegant Design Modelltervező és Gyártás-előkészítő Zrt. folytatja, melynek tulajdonosai francia származásúak.
Az üzemben legyártott női felsőruházati termék 70 %-a Franciaországba kerül, a többi Belgiumban , illetve korábban Dél Amerikában talált gazdára.
A gyártás bérmunka keretében folyik, az anyagokat és kellékeket többnyire a külföldi megrendelőink szállítatják be telephelyünkre. Egyre több alkalommal fordul elő, hogy a partnerek bennünket bíznak meg az anyag, illetve kellék vásárlással. A kellékvásárlás esetén számos magyar üzemnek adunk megbízást, miután többségében tőlük rendelünk.
Az eredetileg 220 fős szervezet napjainkban 80 fővel működik. A tudatos struktúraváltás jegyében ugyanis időközben kitelepítettük a termelést , a budapesti egység fokozatosan gyártás-előkészítő és logosztikai központtá alakult át: itt folyik a tervezés, a szerkesztés, a modellezés és a prototípusok / előminták legyártása/, ide érkezik be minden alapanyag és nagyrészt innen és Romániából történik a készáru kiszállítása.
A vállalkozás mintegy húsz hazai és több mint egy tucat román üzemet lát el munkával, többségük ugyancsak állandó együttműködő partner. Az évek folyamán gépparkunk fokozatosan saját erőből fejlesztésre került, különösen a speciál gépek és a számítógépek háttere erősödött.
A jövőben változatlanul programunk a magas minőség és a designtudatos vezetés. 
2016 áprilisában elnyertük a Megbízható Cég minősítést is.